Friday, December 14, 2012

Papadeh birthday celebration....


Hai...

Dah lama rasanya x jenguk blog ni. Agak sibuk kebelakangan ni dengan wedding abang.


Tuk post kali ni meh kt cite sikit pasal bzday En husband tercinta. Niat menulis bukan lah untuk riak tp sekadar coretan yg kt boleh baca selalu agar semua memori x kan hilang. Mana r tahu dh tua nanti ada penyakit lupa, Atleast blog ni boleh membantu kt ingat balik sume cite menarik yg berlaku dalam hidup kt sekeluarga.

3/12/12 genaplah umur En husband 27 tahun. Alhamdulillah ktorg masih lg diberi ruang tuk sambut sama2. Tuk tahun ni kt calebrate bzday die lain sikit. Selalunya hanya ada kek, hadiah n dinner. Tp tok tahun ni, memandangkan ada rezeki lebih maka tahun ni kt bawak En husband n ziqri holiday. Bukan lah jauh sgt, sekadar dekat melaka je. Masa terlalu singkat tuk bawak dieorg g jauh. Sebabnya 2/12/12 adakah majlis bersanding Abg kt side wife die. So agak rushing hari tu. Lepas habis majlis baru gerak g melaka.

Kol 4 baru sampai hotel. Ktorg menginap dekat Bayou Lagoon Park Resort. Menarik konsep hotel ni. Bilik die adalah style studio n appartment. Ktorg ambil bilik studio memandangkan ktorg Cume bertiga je. Tu pun dh cukup besar. Nk lg best hotel ni siap ada mini water park. Org yg paling seronok sekali mestilah ziqri. Main air sampai x mo naik dh. hihi...



Malamnya ktorg keluar g area bandar melaka. Niat nk bawak r En husband g diner tempat best2, tp pusing2 x jumpe pun tempat makan yg special. Akhirnya ktorg makan kat kenny rogers je. Sory ek...

So malam tu berakhir dengan sume org penat n tertidur awal. Nasib baik a few minit sebelum kol 12 kt terjaga. So sempatlah nk prepare simple celebration. Cume ada secawan kopi n sepotong kek... Hope u will like it.


Esok nya lepas mandi manda, ktorg terus check out n jalan2 keliling bandar melaka. ni jelah cite percutian singkat ktorg. Sgt singkat sampai banyak tempat x dapat pergi. Daaa...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...